Poziv na javnu tribinu „Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i druga raspolaganja imovinom“

Poziv na javnu tribinu „Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i druga raspolaganja imovinom“

Projekt „Važno je znati sa 65+“


Ovaj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske.

Poštovane građanke i građani Dugog Sela! Trebate li pomoć u svakodnevnom životu? Želite li saznati više o ugovorima o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju? Razmišljate li o tome da na nekog prenesete svoju imovinu? Zanima li vas oporuka ili darovanje?

Pozivamo vas na JAVNU TRIBINU „Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i druga raspolaganja imovinom“ koja će se održati 8.12.2016. od 17 do 19 sati u Dugom Selu, u prostorijama Gradske vijećnice, Ulica Josipa Zorića 1

Dođite, informirajte se i postavljajte pitanja!

Tribina se održava u okviru projekta „Važno je znati sa 65+“ koji provode Hrvatski pravni centar u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i Udrugom Radio Mreža.

Cilj projekta jest povećati sigurnost i osnažiti osobe treće dobi širenjem informacija i pružanjem podrške, što će im pomoći da u vlastitom najboljem interesu raspolažu svojom imovinom, te spriječiti da postanu žrtvama zlouporaba i zlostavljanja u tom smislu, osobito kada je riječ o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju.